Се ближи Св. Трифун и Св. Валентин, второнаведениот е католички празник, но кај нас младите парови сè почесто го празнуваат во придружба на чаша вино.

Доколку немате идеја како да ја изненадите саканата личност, ние ви нудиме неколку уникатни идеи за подароци што сами може да ги направите.

Сèуште имате доволно време, па започнете со работа! 🙂

Сувенир од сијалица

Држач за накит и саксија од пластично шише

Свеќарник и украсна саксија од конзерва и дрвени штипки

Висечки украс, рамка и букет од хартиена паковка за јајца

Украс во форма на був од пластично шише

Цвеќе во саксија од конзерва

Картичка со порака од пластични чепкалки за уши

Украс во форма на був од тапи, капаче и CD

Каса за монети од пластично шише

Уникатна кутија за подарок од хартија

Магнети од плутена тапа