(ФОТО) Градскиот кеј во Куманово, закитен со интересни еко пораки!

Интересни еко пораки, со потпис на Извидничкиот одред “СКАУТ” од Куманово, деновиве ги красат зелените површини нa градскиот кеј во Куманово.