Во последните неколку денови сведоци сме на енормното загадување на воздухот во Скопје, кога нашиот главен град пред два дена се најде на врвот на листата со најзагадени градови во светот. 

За тоа говори и следното видео снимено од дрон. Автор на видеото е Иван Петровски.