ТЕТОВО ПОВТОРНО УДАВЕНО ВО ОТПАД!

Не е прв пат, Тетово да се најде на мета критики, поради градските служби кои несоодветно ја извршуваат својата должност.

И овој пат, Тетово  во екот на најголемите летни горештини се дави во ѓубре.

Сметот со денови стои несобран, а купиштата ѓубре само се натрупуваат.

Граѓаните, жртви на ваквата неодговорност, се гушат во смрдеата и стравуваат од болести и зарази што можат да бидат предизвикани.

 

фото извор:Курир.мк