СКОПЈЕ НАЈЗАГАДЕН ГРАД ВО СВЕТОТ!

Според  „Ер вижуал“, Скопје синоќа 18.01.2019 година, беше најзагадениот град  во светот. Во јавноста реакции имаше само преку коментарите на граѓаните по социјалните мрежи, медиумите, но официјална  реакција не пристигна ниту од Министерството за животна средина и просторно планирање, ниту пак имаше реакција од локалните власти.