СИЛЕН И ПОРОЕН ДОЖД ПОВТОРНО НАПРАВИ ХАОС НИЗ СКОПСКИТЕ УЛИЦИ

0
159

СИЛЕН И ПОРОЕН ДОЖД ПОВТОРНО НАПРАВИ ХАОС НИЗ СКОПСКИТЕ УЛИЦИ

Во попладневните часови Скопје повторно беше зафатено од силен и пороен дожд, проследен со град. Невремето кое траеше кратко време, направи река од дожд низ  скопските улици и булевари и предизвика отежнато одвивање на сообраќајот. Најпогодени беа пешаците и корисниците на јавниот превоз.

 

Фотографиите се превземени од Kurir.mk