Понижувачки- странски гости изметот од своите кучиња го исфрлија во Центар на Скопје

Понижувачка глетка на однесувањето на странски гости во Скопје. Имено, странски гости сместени во Урбан Хостел во центар на Скопје, позади Универзална сала, пристигнати со комбе полно со кучиња во кафези, по напуштање на хостелот, целото ѓубре од комбето го исфрлијапо тротоарите и си заминаа.

Тротоарите беа полни со измет од кучиња, конзерви од храна за кучиња, хартии,….

Срамно и понижувачки!

Се говори за култура на живеење и европски стандарди, а однесувањето примитивно и под секоја граница.