“Џиновската” гранка сепак успеа да го бликира сообраќајот. По вчерашното силно невреме, оваа слика денес попладне ја забележа екипата на Еко Република во близина на хотелот Холидеј ин.

Во центарот на Скопје на едно од најфрекфентните места џиновска гранка од едно од околните дрва сеуште виси на кабли и го загрозува движењето на пешаците и возилата.

Сликата сама говори за силината на невремето и “ракцијата”!