На патот Маврово-Дебар поради обилни снежни врнежи воведена е забрана за камиони

Поради обилни врнежи на снег на патниот правец Мавровска раскрсница Дебар и обратно, воведена е забрана за товарни моторни возила.
Како што соопшти АМСМ, забраната стапи во сила од 17:10 часот.