-3 C
Скопје
понеделник, јануари 18, 2021

Германија заработува милијарди евра од отпад

Сé додека економијата не беше присилена на рециклирање се сметаше дека отпадот е безвреден. Граѓаните започнаа да го одделуваат отпадот. И тука почнува приказната...

НАЈПОПУЛАРНИ

НОВОСТИ