7.5 C
Скопје
вторник, март 19, 2019

Електронски отпад во уметноста! Нула Отпад со изложба на креативни...

Електронски отпад во уметноста! Нула Отпад со изложба на креативни дела од е-отпад ,,Go Smart Make ECO art,, Денес  во просториите на Јавна соба беше...

Нула Отпад со креативни дела од е-отпад ,,Go Smart Make ECO...

Нула Отпад со креативни дела од е-отпад ,,Go Smart Make ECO art,,! “Јавна соба” 26-ти февруари, 12.00 ч. Во организација на колективниот постапувач Нула Отпад ДОО...

Движење на екологистите на Македонија – ДЕМ, на Годишно изборно собрание

Движење на екологистите на Македонија – ДЕМ, на Годишно изборно собрание Движењето на екологистите на Македонија – ДЕМ, на 23 март 2019 година ќе одржи...

На патот Маврово-Дебар поради обилни снежни врнежи воведена е забрана за...

На патот Маврово-Дебар поради обилни снежни врнежи воведена е забрана за камиони Поради обилни врнежи на снег на патниот правец Мавровска раскрсница Дебар и обратно,...

Нула Отпад на 26-ти февруари организира изложба на креативни дела од...

Нула Отпад на 26-ти февруари организира изложба на креативни дела од е-отпад под наслов ,,Go Smart Make ECO art,, Во организација на колективниот постапувач Нула...

Реакции по поставената дивоградба на платформа за кафеана на Матка

Реакции по поставената дивоградба на платформа за кафеана на Матка По веста објавена од порталот sdk.mk за дивата платформа која е поставена на Матка, во...

Скопје дише!

Конечно, малку чист и свеж воздух во Скопје. Ветерот кој дуваше целата измината ноќ, пропратен со повремен дожд, го издува загадениот воздух и барем...

Времето вечерва во Македонија, студено и врнежливо

Времето вечерва во Македонија студено и врнежливо Дожд врне а снег вее на различни места низ Македонијиа. Според УХМР врнежите ќе се прошират насекаде низ...

Понижувачки- странски гости изметот од своите кучиња го исфрлија во Центар...

Понижувачки- странски гости изметот од своите кучиња го исфрлија во Центар на Скопје Понижувачка глетка на однесувањето на странски гости во Скопје. Имено, странски гости...

АНГЕЛОВ: Печката за согорување на медицински отпад во Дрисла, дефинитивно не...

АНГЕЛОВ: Печката за согорување на медицински отпад Дрисла, дефинитивно не го загадува Градот Скопје   Во интервју за порталот ПРЕС 24, првиот човек на Дрисла, Горан Ангелов...

НАЈПОПУЛАРНИ

НОВОСТИ