-9 C
Скопје
вторник, јануари 19, 2021

Втора научна конференција за аерозагадување во Тетово

На 30 октомври 2017 година со почеток во 11:00 часот во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, ќе се одржи Втора научна конференција за...

Инволвирај се и покажи грижа, утре е светски ден на животните

Светскиот ден на животните се одбележува секоја година на 4-ти октомври, а традицијата започнала уште во 1931 година во Фиренца. Здруженијата за животни утре на...

Вчера се одбележа Ден на зелениот појас во Скопје

Вчера 24-ти септември во 24 европски земји, меѓу кои и Македонија се одбележа Ден на зелениот појас. Во главниот град на Македонија во Скопје, вчера...

НАЈПОПУЛАРНИ

НОВОСТИ