Почетна ЕКО Инциденти ЕКСКЛУЗИВНО: Црни облаци од чад над Вардариште во недела?

ЕКСКЛУЗИВНО: Црни облаци од чад над Вардариште во недела?

0
103

Црни облаци од чад на делот од Вардариште се појавија токму во недела.

Кој пали и што пали на Вардариште?

Фотографиите говорат се.