Еко акција – „Зелен чекор за зелен Центар“!

5-ти април, Градски парк 14.00 часот!

„Зелен чекор за зелен Центар“ е мотото на Еколошката акцијата за чистење која ќе се одржи на 5-ти април  во Градски парк со почеток во 14.00 часот а ќе трае до 16.00 часот.

Акцијата за чистење на Градскиот Парк, Општина Центар ја организира во соработка со Пакомак, Нула Отпад ДОО Скопје и Сунилернс дооел.