ДАЛИ ПРИРОДАТA ГО ЗАСЛУЖУВА ОВА? … (ВИДЕО+ФОТО)

Погледнете што се случуваше вчера во доцните попладневни часови на градскиот кеј во Куманово.

ЕКО РЕПУБЛИКА  директно од терен, со слики и видео запис.

Дали природата и самите граѓани го заслужуваат ова?