1-ви Април – Еко маски за првоаприлски насмевки

Нула отпад во соработка со општина Аеродром и Капитол мол, на денот на смеата и маските 1-ви Април, организира Е-КАПИТОЛИЈАДА, првоаприлски насмевки со ЕКО МАСКИ.
Инвентивноста и креативноста ќе може да се види на 1-ви април во Капитол мол со почеток во 18.00 часот.